Mi-am cumparat un gadget care ma ajuta mult in trafic

Problemele in trafic se pot intalni la tot pasul, motiv pentru care soferii ar trebui sa fie pregatiti si pentru ce este mai rau. Un martor care sa asiste la orice scena este ideal, asa ca de ce sa nu alegi o oglinda retrovizoare cu camera pe iuni.ro? Un asemenea gadget se dovedeste a fi potrivit in toate contextele si aduce fel si fel de functii utile pe care merita sa le descoperi, asa ca apeleaza chiar acum la iUni.

Cumpara direct de aici

Asemenea gadgeturi se pot gasi in toate magazinele, dar conteaza foarte mult tipul camerei, intrucat majoritatea sunt de o calitate indoielnica si cu siguranta nu merita pretul. Totusi, cei care vor alege magazinul online iUni nu au niciun motiv pentru care sa fie dezamgiti, nici de preturi, dar nici de gama de modele, care este pentru orice nevoie.

Foarte simplu de folosit

De asemenea, o oglinda retrovizoare cu camera e usor de folosit, avand un simplu buton pentru a porni sau opri aparatul si unul separat pentru a incepe inregistrarea. In plus, meniul poate fi accesat cu usurinta pentru a fi efectuate diferite setari si foarte important este faptul ca multe dintre dispozitive permit inserarea unui card microSD pentru a castiga mai mult spatiu de stocare. In acelasi timp, nu iti faci griji cu privire la alimentare pentru ca aceasta se poate face direct la bricheta masinii pentru a putea inregistra non stop si a nu rata nici un moment din trafic.

Functiile care conteaza

Cu siguranta, poate ca cea mai importanta functie este aceea de inregistrare si monitorizare a traficului, dar la iUni se gasesc foarte multe modele si dispozitivele pot avea si diferite alte functii. De exemplu unele dispun de diferite sisteme, printre care si salvarea automata a fisierelor atunci cand bateria este pe terminate, dar pentru a evita asemenea probleme, oricand se pot conecta la bateria masinii pentru o autonomie nelimitata. Totodata, unele aduc un unghi de filmare foarte larg, de pana 170 de grade, fapt ideal pentru a putea inregistra toate detaliile importante, pe cand alte variante pot filma in conditii optime pe timp de noapte.

Mergi in showroom

Nu in ultimul rand, toti cei interesati de oglina retrovizoare cu camera pe iuni.ro au la dispozitie doua modalitati prin care pot intra in posesia dispozitivelor, fie le pot comanda online si daca valoarea acestora este de peste 250 de lei beneficiaza de livrare gratuita prin curier in toata tara. Trebuie avut in vedere si faptul ca se poate apela in orice moment la showroom-ul iUni din Bucuresti pentru testarea tuturor gadgeturilor, iar pe aceasta cale e mult mai simplu sa iei o decizie cu adevarat inspirata.

Leave a Reply