Chiar imi place cum a iesit noul meu proiect

MM Construct este compania care asigura diferite servicii printre care amenajare spatii cu pereti din sticla. Acest serviciu va face ca biourile intunecoase si complet izolate sa fie de domeniul trecutului. In prezent, se adopta un stil simplu, dar foarte elegant. Cu ajutorul compartimentarilor cu pereti din sticla se poate transforma un simplu birou intr-o zona ultra-moderna, astfel vei avea parte de amenajari inspirate si te vei putea bucura de folosirea completa a luminii naturale. In plus, o amenajare transparenta poate contribui la supravegherea activitatii angajatilor. Cu alte cuvinte, totul va fi simplu, modern si eficient.

In cazul in care te-ai decis sa schimbi radical aspectul sediului de birouri prin compartimentari cu pereti de sticla, recomandarea este sa apelezi la o firma care sa ofere solutii personalizate si tarife adaptate cerintelor tale. MM Construct este compania care executa amenajari spatii cu pereti din sticla, indiferent care ar fi spatiul de care dispui si indiferent de designul pe care il doresti.

Poti opta pentru compartimentari birouri cu pereti de sticla transparenta, cu model sau cu inscriptionari diverse, cum ar fi logo-ul firmei. Indiferent care ar fi alegerea, rezultatul va fi unul spectaculos. MM Construct se adreseaza bancilor, hotelurilor, birourilor, halelor moderne de productie, locuintelor moderne, restaurantelor.

Cu ajutorul compatimentarilor cu pereti din sticla vei fi in pas cu tendintele in materie de amenajari interioare. Arhitectii si designerii de interioare recomanda inclusiv sticla securizata, care, chiar daca la prima vedere ai impresia ca este un material extrem de fragil, aceasta rezista chiar si la cele mai puternice lovituri. Si totusi, in cazul in care aceasta se sparge, se va fragmenta in bucati mici, cu muchii netaioase eliminand astfel riscul de ranire. Sticla securizata isi pastreaza aspectul ca nou o lunga perioada de timp, fiind rezistenta la zgarieturi si tensiuni termice. Totodata, sticla securizata este unica prin aspectul estetic pe care il ofera interioarelor. 

Compartimentarea spatiilor cu pereti din sticla le va conferi acestora o nota moderna, care va permite mentinerea iluminarii naturale a incaperilor. Un alt avantaj al peretilor din sticla il reprezinta termenele mai mici de executie fata de compartimentarile cu zidarie, beton sau BCA.

Datorita designului extraordinar, compartimentarile cu pereti din sticla sunt o solutie si pentru amenajarea spatiilor de birouri pentru ca astfel se obtin zone diferite de lucru cu un aspect comtemporan si creativ, pastrand in acelasi timp senzatia de spatiu si totodata, iluminarea naturala.

Amenajarea cu pereti din sticla poate fi o varianta optima si pentru cafenele sau restaurante, fiind un mod foarte usor de a delimita anumite sectiuni in interior pentru a crea cele mai bune conditii pentru clienti.

Compartimentarile cu pereti din sticla se pot personaliza in functie de arhitectura spatiului disponibil si in functie de preferintele clientului.

Leave a Reply