Veste de cea mai buna calitate gasesti la Limarom Medical

Pentru a lucra in sectorul medical, trebuie sa fii mereu imbracat cum se cuvine, adica cu uniforma, halatele sau echipamentul de rigoare, din mai multe motive. In primul rand, pentru a te simti cat mai confortabil cand fugi de la un salon la altul, de la un etajul la altul. In al doilea rand, pentru ai proteja pe pacientil de bacteriile si virusii pe care i-ai pute aduce prin intermediul hainelor cu care mergi spre spital. Primul motiv este valabil si pentru cadrele care lucreaza in afara acestuia. Daca lucrezi pe ambulanta cu siguranta vestele de la Limarom Medical iti vor fi de folos. 

Calitative

Pe langa faptul ca sunt confortabile si nu te incurca atunci cand trebuie sa iti faci meseria, sunt si rezistente, astfel ca te poti baza pe ele mult timp, fiind confectionate din poliester. Acestea sunt facute din fas peliculizat si sunt dotate cu benzi reflectorizante pentru a fi fazut atunci cand esti in actiune pe un drum circulat noaptea. De asemenea, pentru un plus de functionalitate acestea au mai multe buzunare, atat in interiorul cat si exteriorul vestei pentru a avea cat mai mult spatiu pentru instrumentele care trebuie sa fie mereu la indemana. Acestea sunt reglabile prin intermediul unui arici pentru a se potrivi oricui. Pot fi comandate in varianta portocalie sau bleomarin.

Nu trebuie sa investesti mult pentru calitate

Faptul ca sunt de o buna calitate nu implica in mod necesar o investitie mare. Chiar nu trebuie sa faci mari eforturi financiare pentru a-ti putea achizitiona un astfel de echipament de care cu siguranta ai nevoie.

Comanzi  de pe site sau cumperi din magazine

Poti gasi veste de la Limarom Medical atat pe siteul lor cat si in magazinul din Bucuresti. Daca locuiesti aici si este relativ aproape, te asteptam cu drag sa vii sa le vezi si sa te convingi de toate avantajele descrise mai sus. Iar daca locuiesti oriunde altundeva, pe teritoriul Romaniei, poti apela cu incredere la pagina noastra.  Aici vei gasi toate modelele afisate, avand poze din mai multe unghiuri si pe care poti da zoom pentru a-ti face o idee cat se poate de reala. In plus, pe langa veste poti gasi tot felul de alte bluze, halate, si intreg echipamentul pe care trebuie sa il porti pe ambulanta. Dupa ce alegi produsele de care ai nevoie, trebuie sa selectezi marimea si culoarea dorita si sa le adaugi in cos. Apoi, dupa finalizarea comenzii nu iti ramane decat sa astepti sosirea curierului care va ajunge in cel mai scurt timp la tine.

Prin urmare, nu ai nimic de pierdut atunci cand decizi sa achizitionezi veste de la Limarom Medical. Din contra, dupa ce le vei avea, vei constata ca ai facut cea mai buna alegere.

Leave a Reply