Unele dintre lucrurile cu care Clinica de Recuperare Medicală MovKinetic le poate ajuta

Vrei să scapi de problemele tale fizice cât mai curând posibil. Clinica de kinetoterapie MovKinetic din București este un loc bun pentru a obține ajutor. Aici vei găsi doar medici care știu ce să facă pentru a te readuce la sănătate, indiferent de vârsta pe care o ai. Suntem cu tine pentru a te face să te simți grozav.

De exemplu, durerea cronică afectează o mulțime de oameni la locul de muncă și în timpul liber, mai ales dacă este mereu acolo. Poate îngreuna viața de familie și uneori îi face pe oameni să se simtă singuri.

Există multe lucruri care pot provoca dureri cronice, dar atât kinetoterapie, cât și kinetoterapie pot ajuta atunci când durerea este cauzată de o postură proastă, mușchi strânși, slăbiciune sau neefectuarea corectă a anumitor mișcări.

O evaluare amănunțită îl va ajuta pe kinetoterapeut să vină cu un plan de tratament potrivit pentru client și îl va ajuta să-și facă față durerii și chiar să-și îmbunătățească calitatea vieții.

Durerile de spate sunt un coșmar pentru noi toți

Durerea de spate face viața grea pentru mulți oameni. Indiferent dacă apar repede sau încet, pot face dificilă realizarea unor lucruri acasă, la serviciu sau în timpul liber. Există multe cauze diferite, iar simptomele sunt, de asemenea, foarte diferite: dureri severe de spate și de picioare, furnicături la membrele inferioare, slăbiciune la nivelul picioarelor și trunchiului, pierderea sensibilității și așa mai departe.

Kinetoterapeuții de la MovKinetic au cunoștințele și abilitățile necesare pentru a evalua problema și a-și da seama ce a cauzat-o, astfel încât să poată veni cu un plan de tratament potrivit pentru fiecare persoană.

În clinica noastră de reabilitare medicală, kinetoterapie și kinetoterapie vă ajută să reveniți la nivelul de sănătate de care aveți nevoie. În primul rând, înmoaie țesuturile și mușchii, ameliorează tensiunea și durerea, întăresc mușchii spatelui și îmbunătățesc controlul acestora, astfel încât persoana să se poată mișca din nou liber.

Așadar, câteva ședințe de kinetoterapie in Bucuresti pot ajuta la tratarea unei serii de probleme sau leziuni ale spatelui, precum entorsele lombare, hernia de disc, instabilitatea vertebrală, scolioza, fracturile vertebrale etc.

Nu în ultimul rând, problemele de spate pot determina oamenii să-și piardă echilibrul. Acest lucru este frecvent la persoanele în vârstă și poate duce la căderi periculoase.

Îmbătrânirea normală face ca sistemul vizual și alte sisteme care sunt importante pentru menținerea echilibrului să nu mai funcționeze. De asemenea, unele leziuni pot face picioarele slabe sau greu de controlat, ceea ce poate face dificil să stai pe picioare.

Așadar, dacă doriți să vă îmbunătățiți cu câteva ședințe de kinetoterapie la clinica noastră din București, tot ce trebuie să faceți este să vă programați.

Leave a Reply