Descopera avantajele unei tigari electronice de unica folosinta

Fie ca esti fumator incepator sau avansat, cu siguranta ti-ai pus macar odata problema efectelor negative pe care fumatul le are asupra corpului tau. Cu toate astea, parca nu gasesti forta necesara pentru a renunta definitiv si te regasesti intr-un cerc vicios fara de scapare. Exista totusi solutii alternative care sa te ajute sa scapi de gravitatea riscurilor pe care ti le asumi, fara sa fie nevoie sa elimini complet obiceiul din rutina ta zilnica. Tigarile electronice sunt o varianta mult mai putin nociva, iar daca nu esti sigur ca sunt solutia ideala pentru tine, poti incepe prin a le testa pe cele de unica folosinta. La Voore vei gasi nenumarate optiuni, printre care si Elf Bar 600.

De ce sa optezi pentru o tigara electronica de unica folosinta?

Motivele care te vor convinge sa alegi o astfel de varianta in detrimentul celor clasice sunt multiple si se concretizeaza mai ales sub aspect financiar, al sanatatii si al imaginii tale generale.

Faci un pas catre o viata mai sanatoasa

Fumul generat prin arderea tutunului este inlocuit cu abur obtinut prin incalzire de lichid, ceea ce inseamna o presiune mai redusa asupra sistemului respirator. De asemenea si formulele sunt cu mult imbunatatite, fiind eliminat  majoritatea factorilor de risc. Ai compozitii mai curate si mai putin nocive, care nu mai afecteaza organismul la fel de dur si accelerat precum substantele din tigara clasica.

Fumezi mai ieftin

Un singur dispozitiv Elf Bar 600 este echivalentul a minim trei pachete clasice de tigari, adica 600 de pufuri. Cu toate acestea, pretul se situeaza aproximativ la nivelul unui singur pachet, ceea ce inseamna ca in timp vei face economii considerabile, fara sa reduci cantitatea fumata pe parcursul unei zile.

Nu iti configureaza o imagine negativa

Fumatorilor le este adesea aplicata o eticheta nu tocmai placuta din cauza aspectului pe care il confera o tigara, dar si al mirosului degajat. Elf Bar 600 este un dispozitiv modern, cu design unic, care poate fi transformat cu usurinta intr-un accesoriu. Compact si elegant, nu iti afecteaza cu nimic imaginea. In plus, aburul degajat se disperseaza rapid si nu afecteaza persoanele din jur. Mirosul rezultat in urma vaping-ului este de asemenea placut, fiind corespondentul aromei alese.

Le poti folosi oriunde si oricand

Legea interzice aprinderea unei tigari in spatii publice inchise, din cauza faptului ca reprezinta un risc crescut de incendiu, dar si pentru disconfortul pe care il poate genera. Variantele electronice in schimb sunt inofensive, dat fiind faptul ca nu utilizeaza surse de foc, putand fi folosite oriunde iti doresti. De asemenea, acumulatorii cu care sunt dotate reusesc sa sustina o utilizare continua pana la epuizarea celor 600 de fumuri asigurate, fara sa fie nevoie sa o reincarci.

Cele mai puternice motive pentru care sa alegi Voore

Ne pozitionam ca fiind cel mai mare furnizor de tigari electronice din tara si asta datorita increderii pe care ne-ati acordat-o si faptului ca ati fost pe deplin multumiti cu fiecare achizitie. Produsele pe care le comercializam sunt de calitate inalta, sigure, certificate si acreditate.

De asemenea, ai la dispozitie o gama impresionanta de produse dintre care sa alegi, de la dispozitive de toate categoriile, culori inedite si arome deosebite, astfel incat sa ai parte de o experienta unica, ori de cate ori folosesti un Elf bar.

Profesionalismul si dedicarea sunt la cel mai inalt nivel si vor domin fiecare achizitie. Fie ca alegi sa cumperi online sau fizic, procesul este foarte usor si poate fi finalizat in doar cateva minute, in timp ce echipa noastra te va ajuta sa iei cea mai buna decizie conform cerintelor pe care le ai.

Leave a Reply