O solutie financiara iti poate dezvolta afacerea

Dezvoltarea propriei afaceri, cu siguranta, se afla pe lista de prioritati a multora in acest an, cu toate ca e mult mai dificil decat pare la prima vedere. In schimb, conditiile s-au simplificat in ultimii ani, astfel ca antreprenorii au sanse mai mari de a-si pune ideile in practica, cu toate ca drumul catre succes e unul lung si anevoios. De multe ori e foarte dificila obtinerea finantarii necesare, caz in care merita sa apelezi direct la serviciile omnicredit. Aici te asteapta cateva avantaje importante pe care merita sa le descoperi.

Despre Omnicredit

Inainte de toate oricine ar trebui sa afle mai multe despre Omnicredit, prima platforma fintech de finantare din Romania. Aici merita sa apeleze toti antreprenorii moderni care sunt in cautarea unor solutii ideale prin care sa isi poate pune ideile in practica. De-a lungul anilor Omnicredit a ajutat la dezvoltarea a nenumarate afaceri din toate domeniile, solutiile propuse fiind eficiente, practice, dar si rapide.

Factoring

Astfel, printre serviciile omnicredit pentru persoane juridice putem aminti de factoring, cel care se dovedeste a fi ideal pentru orice firma care vinde produse si servicii cu factura la termen de plata pentru ca de multe ori poate fi nevoie de incasarea mai rapida a banilor. In alte conditii sumele sunt blocate si pot pune in dificultate activitatea firmei, insa acum pot fi cesionate creantele catre Omnicredit care va plati pe loc.

Scontare

Si scontarea este o optiune care merita luata in calcul, iar aceasta face referire la incasarea pe loc a biletelor la ordin si a cec-urilor primite de la clienti cu termen de plata in viitor. Din nou, activitatea unei intreprinderi poate fi pusa in dificultate din cauza acestor timpi morti, caz in care intervine Omnicredit. Solutia financiara oferita e una foarte simpla si se dovedeste a fi ideala pentru toate afacerile din orice domeniu.

Microcredit

O alta solutie propusa e microcreditul care poate fi util intrucat prin intermediul sau pot fi platite facturi, chirii, se pot achizitiona noi echipamente si nu numai, iar totul e foarte simplu in timp ce conditiile impuse nu sunt deloc dificil de respectat, iar aici trebuie sa amintim doar ca societatea sa fi avut activitate financiara in ultimele trei luni.

Pentru orice idee

Serviciile Omnicredit se pliaza tuturor tipurilor de afaceri si nu sunt impuse deloc limite. Cu alte cuvinte, nu conteaza daca detii o florarie, o spalatorie de covoare, o firma de IT, un magazin cu articole vestimentare pentru copii, o sala de fitness sau un salon de infrumusetare. Prin intermediul produselor financiare la care ai acces aici le vei putea dezvolta pe toate si, cu siguranta, iti va fi mult mai usor sa ajungi la performantele dorite.

Totul online

In plus, datorita faptului ca totul se desfasoara online e mult mai simplu sa accesezi sursele de finantare dorite si la Omnicredit nu dureaza mai mult de 30 de secunde pentru a-ti face cont pe platforma. Mai departe alegi solutia financiara care iti convine, incarci documentele solicitate si in cel mult o ora vei primi un raspuns, iar daca acesta este afirmativ, atunci primesti suma direct in cont in maxim 8 ore.

Fara probleme

Aici nu ai parte de birocratie si de tot felul de batai de cap pentru ca totul decurge simplu si natural. Nu sunt necesare dosare stufoase cu documente pentru a putea solicita un ajutor financiar si nici nu e nevoie de fel si fel de pasi anevoiosi care sa impiedice bunul mers al lucrurilor. Asadar, serviciile omnicredit sunt pentru persoanele fizice care au nevoie de solutii financiare moderne, eficiente si rapide.

Leave a Reply