Nanana.ro

Nanana a apărut din dorința de a face mai ușoară întâlnirea dintre artiști vizuali independenți și persoanele care sunt în căutare de produse unice, personalizate prin artă. Astfel că, crearea acestei platforme a adus cu sine o serie vastă de oportunități pentru ambele părți. Suntem pregătiți să fim mediatori între aceștia și să reușim să facem colaborarea cât mai eficientă, în vederea stabilirii unor promoții și oferte mai mult decât avantajoase.

Ajutor pentru artiștii la început de drum

Nanana.ro funcționează ca o platformă pe care fiecare artist la început de drum ce dorește să își transforme pasiunea și talentul într-o mică afacere, o pot face. Astfel că, aceștia au posibilitatea să își deschidă magazine virtuale unde să își poată expune lucrările. Avantajele se concretizează mai ales în ceea ce privește latura materială, deoarece această procedură nu necesită niciun fel de cost, întreg parcursul fiecărui artist în lumea Nanana fiind total gratuit.

Mai mult decât atât,  micul antreprenor este scutit de toate responsabilitățile pe care le presupune o astfel de afacere. Singurul aspect pe care acesta trebuie să îl aibă în vedere este să creeze cât mai multe opere inedite și atractive care să stârnească cât mai multe vânzări. În ceea ce privește detaliile precum aprovizionarea, imprimarea, împachetarea sau livrarea, dar și elementele de birocrație și logistică, ele revin exclusiv brandului Nanana.

Clienții Nanana au parte de diversitate pe toate planurile

Pe site-ul oficial puteți opta fie pentru a vizualiza toate lucrările unui anume artist, fie puteți naviga printre categorii bine definite de lucrări artistice. Acestea sunt delimitate fie în raport cu stilul, conceptul sau aria estetică din care face parte, fie în funcție de sursa de inspirație care a stat la baza creației sale. Găsiți așadar atât picturi și desene simple, cu mesaje sau citate cunoscute, ori modele extrem de complexe sau chiar abstracte. Sunt disponibile și lucrări ce au la bază o idee specifică preluată dintr-un domeniu de activitate precum film, muzică, teatru, sport, din natură, din desene animate, cu personaje celebre, reinterpretări ale unor alte opere, etc. 

Maiou Damă Dreamer Ocean Depth

De asemenea, diversitatea există și în ceea ce privește gama de culori în care pot fi comandate produsele finale. Sunt disponibile atât modele clasice, în alb sau negru, sau nuanțe mai puternice de albastru, roșu, roz și multe altele. Și în ceea ce privește mărimile varietatea primează, fiind disponibile mărimi mici, de la XS până la cele mai mari, precum 3XL.

Procesul de comandă rapid și facil

În ceea ce privește efectuarea comenzii, procesul se realizează în doar câțiva pași. Pentru început este necesară selectarea printului pe care vi-l doriți aplicat pe produsele finale. Ulterior selectați tipul de produs pe care doriți să fie realizat imprimeul, mărime, culoarea și din acest punct puteți aștepta curierul.

Leave a Reply