Mi-am reparat telefonul in doar 20 de minute aici

Un ecran iPhone spart poate fi enervant si perturbator, poate dauna esteticii si functionalitatii iPhone-ului care pana acum arata atat de frumos si poate duce in timp chiar la nefunctionarea telefonului.

Exista o varietate de modalitati de a sparge display-ul unui telefon iPhone. Unele dintre cele mai frecvente moduri de a face acest lucru este sa iti cada telefonul pe trotuar sau pe podele dure, sa iti pui telefonul in buzunarul din spate si sa te asezi pe el sau sa il pui in partea de jos a gentii si sa o trantesti pe o suprafata dura. Bineinteles, exista si variante in care telefoanele sunt aruncate pe scari de catre copii sau in care telefonul este uitat pe plafonul masinii sau in care apar accidente provocate de alcool, insa acestea sunt situatii exceptionale.

Mai putin importanta este cauza care a dus la deteriorarea sticlei, ci motivele pentru care merita sa inlocuiesti sticla sparta a iPhone-ului tau.

In primul rand, un ecran spart al unui telefon iPhone nu va rezista testului timpului asa cum va rezista unul intact. Mentinerea valorii pe care o are telefonul intact este importanta. Daca vrei la un moment dat sa vinzi telefonul pentru a-ti achizitiona unul mai important este bine sa-l pastrezi intr-o stare buna de functionare. Reparand ecranul, obtii un telefon functional, iar in acest fel vei obtine valoarea completa pentru acesta.

In al doilea rand, costul si timpul de reparare a ecranului sunt probabil mai bune decat te astepti, mai ales daca apelezi la serviciile Prestige GSM. Pentru o inlocuire sticla iphone 8 oferim cel mai scurt timp posibil pentru reparatie si garantam ca specialistii nostri fac acest lucru in cele mai bune conditii.

In plus, lasand ecranul crapat, acesta va putea duce la alte daune pe termen mai lung. Daca iti lasi iPhone-ul cu ecranul crapat timp de mai multe saptamani, telefonul este vulnerabil la daune suplimentare. Un ecran iPhone spart poate insemna, de asemenea, posibilitatea patrunderii apei in interior, iar daca apa este in cantitate mare, atunci exista riscul ca telefonul sa se scurtcircuiteze, iar iPhone-ul sa nu mai poata fi reparat. In acest fel, este recomandat ca intotdeauna sa repari telefonul cat mai curand posibil dupa incident pentru a-i proteja valoarea si speranta de viata.

Ce sa faci daca ai spart sau crapat ecranul telefonului? Ai grija cum operezi cu acesta, pentru ca mici bucati de sticla ar putea sa te raneasca la deget sau atunci cand il pui la ureche sa patrunda mici bucati de sticla in interiorul urechii. In orice caz, o reparatie cat mai rapida este de dorit, pentru ca toate avantajele acestui lucru se vor vedea mai ales in timp, atunci cand telefonul va functiona in parametri normali si va avea valoarea pe care ar trebui sa o aiba de drept.

Leave a Reply