Foloseste aceasta solutie si acceseaza calculatoarele de la distanta

Tehnologia a simplificat atat de mult lucrurile, astfel ca in ziua de azi avem parte de cele mai bune conditii atunci cand ne desfasuram activitatea online. Astfel, merita sa profitam de toate uneltele disponibile in acest sens, iar un terminal server thinstuff e chiar bine venit. Prin intermediul acestuia avem ocazia de a transforma orice calculator obisnuit intr-un server, ocazie cu care nu mai trebuie sa ne complicam cu fel si fel de proceduri complexe si foarte costisitoare.

In primul rand e bine de stiut ca solutia oferita de Thinstuff vine chiar cu aceleasi avantaje ca Microsoft, cu mentiunea ca sunt si altele suplimentare. Asadar, costurile implicate sunt mult mai mici, pe cand cerintele de sistem mai putin, ceea ce presupune ca softul poate rula pe aproape orice calculator. In al doilea rand, serviciul poate fi folosit pe orice versiune de Windows, capitol la care le putem aminti pe cele mai noi, 8 sau 10, pe cele ceva mai vechi precum 7 sau XP, cat si pe cele mai putin populare, Vista. Astfel, va scadea foarte mult traficul din retea cu ajutorul solutiei oferite de Thinstuff intrucat utilizatorii pot sa lucreze direct de pe server. La polul opus, creste viteza de lucru, fara ca in acest sens sa fie alocate bugete pentru imbunatatirea echipamentelor folosite. De asemenea, datele sunt protejate, iar TSX USB permite utilizarea unor dispozitive USB in retea in timpul sesiunii RDP. Mai departe avem TSX Remote App care presupune ca utilizatorii pot folosi doar o singura aplicatie de pe un calculator care se acceseaza de la distanta.

Shot of a Working Data Center With Rows of Rack Servers. People Walk and Work there, they are Blurred in Motion. Long Exposure Shot. (Shot of a Working Data Center With Rows of Rack Servers. People Walk and Work there, they are Blurred in Motion. Long

Licenta disponibila la Thinstuff se cumpara o singura data si nu trebuie sa fie platite abonamente lunare sau anuale si nici nu exista alte taxe. Utilizatorii au parte de toata libertatea pe care si-o doresc si au ocazia de a lucra in cele mai bune conditii, fiind cat mai eficienti posibil. Cine nu isi doreste sa poata lucra de oriunde? Se ofera chiar posibilitatea de a folosi atat laptopul, cat si tableta sau chiar telefonul pentru libertate maxima. E nevoie de doar cateva click-uri pentru ca totul sa fie pus la punct. Se configureaza conexiunea cu adresa IP, se foloseste un username si o parola si astfel se pregateste totul.

Foarte important este si faptul ca pentru a avea acces la toate aceste beneficii costurile implicate sunt minime. Cu alte cuvinte, nimeni nu trebuie sa faca un important efort din punct de vedere financiar, iar Thinstuff a pregatit diferite pachete care sa acopere nevoile tuturor tipurilor de clienti. Apeleaza pentru a vedea care sunt variantele disponibile aici si merita sa profiti chiar acum de pe urma tuturor avantajelor promise de solutia Thinstuff.

Leave a Reply