Firma mea nu mai are probleme financiare de acum inainte

O noua metoda de finantare pentru IMM-uri este scontare bilete la ordin. Astfel, prin aceasta operatiune poti avea cash-flow pentru plata salariilor chiar si in momentul in care ai bilete la ordin care urmeaza sa se incaseze mai tarziu.

Foarte multi antreprenori au o problema cu lichiditatile din firma si nu isi pot plati la timp salariile angajatilor deoarece au bilete la ordin care urmeaza a fi incasate mai tarziu. Prin oportunitatea oferita de Omnicredit, de scontare bilete la ordin, orice antreprenor poate avea bani la timp pentru platile interne pe care le are de facut. Ca sa poti intelege mai bine cum te poate ajuta aceasta varianta, iata ce este scontarea biletelor.

Biletele la ordin care se iau in calcul la Omnicredit sunt cele care au termen de minim 7 zile pana la scadenta si care constau in marfuri sau servicii prestate. Tot aici nu are nici o importanta care este valoarea biletelor la ordin, astfel incat sa fie ajutati cat mai multi clienti.

Alt avantaj pe care il ofera scontarea la Omnicredit fata de institutiile bancare este faptul ca se poate beneficia de bani intr-un timp foarte scurt de la solicitare, de maxim 8 ore. Acest lucru este posibil, deoarece la Omnicredit s-a inteles cat de important este timpul pentru fiecare dintre noi.

Tocmai din acest motiv, procedura prin care poti intra in posesia banilor a fost cu mult simplificata, nemafiind nevoie sa faci drumuri ca la institutiile bancare. Aici totul se desfasoara online. Tot din dorinta de a oferi clientilor cele mai bune produse, la Omnicredit se lucreaza cu o echipa doar de profesionisti care iti poate oferi consultanta gratuita daca este nevoie astfel incat sa poti lua cele mai bune decizii pentru tine.

Ca si perioada de plata, termenul este cuprins intre 7 si 120 de zile. Insa, acesta se poate prelungi in functie de proiectele pe care le ai de realizat, astfel ca Omnicredit ofera flexibilitate tuturor clientilor.

Mai mult decat atat, in situatia in care nu mai poti achita la timp si poti justifica acest lucru, termenul de plata se poate prelungi. In schimb, daca nu vei putea face acest lucru, IFN-ul Omnicredit poate cere incasarea sumei inapoi direct de la firma ta.

Prin toate aceste mijloace, Omnicredit isi doreste sa ajute cat mai multi clienti, dovada o reprezinta portofoliul de clienti, profesionalismul si seriozitatea de care da dovada de fiecare data intreaga echipa.

Daca te afli intr-un impas apeleaza la Omnicredit si cere consultanta gratuita pentru a putea lua cele mai bune decizii astfel incat sa-ti poti desfasura intreaga activitate in continuare. O intreaga echipa de profesionisti cu experienta in domeniu vor fi alaturi de tine in toate demersurile pe care le ai de facut astfel incat sa-ti poti atinge obiectivele.

Leave a Reply