Cand devin periculoase jocurile de noroc de tip slots?

Ca orice jocuri de noroc si cele de tip slots devin periculoase la un moment dat, mai ales pentru cei care joaca de mult timp aceste jocuri si au mai castigat in trecut. Pericolul in cazul jocurilor de nororc poate fi privit din mai multe perspective. Pe de o parte jocurile de noroc de tip slots, pe care le gasiti si la slotscalendar.ro, devin periculoase cand sunt jucate in exces. Ce inseamna jucat in exces? In loc sa ai alte activitati zilnice normale iti petreci majoritatea timpului in fata ecranelor, tot incercand sa dai de bonusuri sau de simbolurile speciale din jocurile cu septari, gen pacanele. Timpul prea mult petrecut cu jocurile de noroc de tip slots se poate transforma intr-o problema cand viata ta se invarte doar in jurul lor, cand ajungi sa nu mai dormi sau sa nu mai faci nimic altceva. Situatia e cu atat mai periculoasa cu cat jocurile de noroc de tip slots sunt foarte usor de jucat si te atrag de prima data, iti doresti sa tot invarti rolele ca sa prinzi linii de plata cat mai simplu.
Pe de alta parte, jocurile de noroc de tip slots pe care le jucati si pe slotscalendar.ro devin periculoase cand nu stii cand sa te opresti. De obicei la parierea unor sume mai mici te poti opri usor, nu pierzi mult, daca e sa castigi, castigi putin. Cand sunt sume mari e si foarte greu sa te opresti, vrei mai mult, castiguri mai mari, ai mereu sansele tale sa castigi si vrei sa le folosesti cat mai bine. Imposibilitatea de a te opri din jucat e primul pas spre dependenta, cu alte cuvinte daca vrei sa ajungi sa devii dependent de jocurile de noroc de tip slots poti sa fii sigur ca vei ajunge in punctul dorit daca joci mereu, fara oprire, orice s-ar intampla in jurul tau.
Un joc de noroc de tip slots e periculos si atunci cand jucatorii nu mai pot evalua corect riscurile. Norocul si sansele implicate in jocurile de noroc de tip slots inseamna si niste riscuri asumate, nu ai de unde sti daca vei castiga in rundele ce urmeaza, nu stii ce se poat intampla. Odata ce nu iti mai dai seama ce riscuri implica un joc si nu le iei in seama ai intrat deja pe un fagas gresit.
Jocurile de noroc de tip slots sunt periculoase si in situatia in care vrei sa obtii prea mult de la un singur joc si te incapatanezi sa tot incerci, chiar daca esti constient ca nu prea poti face nimic si tot pierzi bani fara rost. E norma sa vrei sa castigi destul de bine din jocurile de noroc online, dar asta nu inseamna ca trebuie sa pierzi timp cautand o multime de metode de maximizare a castigurilor. Multe jocuri sunt facute in asa fel incat sa castigi mai greu, daca le depistezi e bine sa te limitezi la rundele jucate si sa ai mereu grija cu banii investiti pe o perioada scurta de timp. Mai bine incerci sa joci variante ale aceluiasi joc pentru a castiga cat mai multe bonusuri decat sa joci un acelasi joc mereu si sa nu castigi nimic, sa nu acoperi nici macar sumele pariate.
Dependenta de jocurile de noroc de tip slots poate fi evitata daca tinem cont de aceste situatii si incercam sa limitam expunerea la ele, daca incercam sa le privim dintr-o perspectiva rationala si nu emotionala. Jocurile de noroc sunt bune pentru distractie si castiguri rapide, dar nu sunt bune si devin periculoase daca le iei prea in serios, deci e nevoie de mai multa detasare.

Leave a Reply