Events Garden by Nabucco vă prezintă cele mai frumoase saloane de evenimente din Ploiești

Atunci când au loc cele mai intense pregătiri pentru un viitor eveniment important din viață, în goana după detalii precum rochia de mireasă, formație, invitații, programări, unele persoane lasă pe ultima sută de metri alegerea salonului de evenimente în care va avea loc fericitul eveniment, indiferent dacă vorbim despre o nuntă, un botez sau o aniversare. Dacă vă regăsiți în această situație, atunci trebuie să aflați că la Events Garden by Nabucco veți găsi, începând cu luna mai a acestui an, încă trei localuri de evenimente care vor spori considerabil capacitatea existentă. În acest sens, toți cei care veți alege unul din aceste saloane de evenimente din Ploiești, veți avea posibilitatea de a opta pentru cea mai spațioasă sală, bineînțeles, în funcție de numărul de invitați pe care îl veți avea.

Mai mult decât atât, dacă vă propuneți să căutați saloane de evenimente în Ploiești și nu aveți încă nicio idee în acest sens, vă prezentăm saloane de evenimente în Ploiești, la doar câțiva kilometri de București într-un superb complex, denumit Events Garden by Nabucco.

Fie că vă doriți ceva cu totul inedit, fie optați pentru ceva simplist, dar cu gust, toate aceste saloane de evenimente din Ploiești au ceva cu care vă pot surprinde foarte ușor. În acest sens, pentru a vă convinge că într-adevăr așa este, vă propunem să veniți să vedeți fiecare dintre cele două saloane pe care le avem acum, iar din luna mai, veți putea să vă faceți o idee și mai largă, atunci când vom inaugura celelalte trei saloane de evenimente din Ploiești.

Însă, asta nu este tot ceea ce ne pregătim să vă oferim, pentru că tot în acest an, ne propunem să deschidem, pentru prima dată, ușile noului nostru hotel pentru persoanele care ajung în zonă. Astfel, acest hotel va avea 18 camere, fiind o opțiune ideală pentru oaspeții care vin la Events Garden by Nabucco fie pentru a participa la o nuntă, fie pentru a lua parte la vreun party de tip corporate.

Prin urmare, dacă vă doriți să vedeți unul dintre aceste saloane de evenimente din Ploiești, vă invită să ne contactați pentru a putea stabili împreună o zi și un interval orar în care să ne putem întâlni, pentru a putea vedea tot ceea ce vă doriți. De asemenea, facem mențiunea că, la Events Garden, veți întâlni o echipă profesionistă, care vă va oferi servicii într-o manieră cât mai elegantă.

Alegeți cu maximă încredere saloanele de evenimente din Ploiești de la Events Garden, iar împreună vom reuși să facem din evenimentul dumneavoastră cea mai frumoasă experiență din viață, pe care să o povestiți și nepoților!

Leave a Reply