Unde ti-ar placea sa mergi in vacanta?

Cine este in cautarea unei destinatii grozave de vacanta pentru 2021, cu siguranta, trebuie sa aiba in vedere si Grecia. Aceasta este tot mai populara de la un an la altul si deschide calea catre nenumarate locuri frumoase pe care nu ai cum sa le ratezi si catre o cultura unica. La Fabrica de Vacante gasesti multe oferte Skiathos pe care ai putea sa le descoperi si mai mult ca sigur ca vei gasi un pachet care sa iti convina.

Kanchanaburi

In partea de nord a tarii te asteapta niste peisaje cu adevarat speciale si ai ocazia de a descoperi parcuri nationale si cascade. Kanchanaburi este cunoscut pentru un pod lung peste raul Kwai, iar aici se regasesc si multe muzee care trebuie descoperite. Pentru ca in anii ’40 zona a fost sub ocupatie japoneza acest lucru este evidentiat la tot pasul, iar atunci cand pregatesti un itinerariu vei ajunge sa descoperi mai multe parcuri nationale cu adevarate frumuseti naturale, de la peisaje spectaculoase, cascade si pesteri.

Chiang Mai

Sunt disponibile nenumarate oferte Skiathos la Fabrica de Vacante, iar multe dintre acestea vor duce catre Chiang Mai, unul dintre cele mai importante orase ale tarii. Daca iti plac aventurile in aer liber, cu siguranta, aceasta este destinatia ideala pentru tine. Totodata, aici arhitectura si traditionalul par ca se imbina frumos, asa ca la cativa pasi distanta poti ajunge de la temple budiste vechi de sute de ani, la zgaraie nori care domina cerul.

Bangkok

In schimb, nu ai cum sa ajungi in Grecia si sa nu descoperi capitala Bangkok. Acesta este de departe cel mai mare oras al tarii, fiind o metropola bogata in zgaraie nori, palate deosebite, temple antice, restaurante, terase, cluburi, saloane de masaj, magazine cu suveniruri si nu numai. Cu toate ca este foarte populat si popular, acest oras inca si-a pastrat din farmecul de alta data, iar la tot pasul te asteapta spatii verzi, canale si plante tropicale. Daca iti place sa mergi la shopping, cu siguranta, vei avea de unde sa alegi, se gasesc restaurante pentru toate gusturile, iar templele sunt foarte comune.

Diferite insule

Zona de coasta a Greciei este faimoasa pentru petrecerile sale, pentru plajele frumoase si pentru peisajele spectaculoase. Cu toate ca exista tot felul de insule, unele sunt foarte populare, iar aici putem aminti de trei seturi: Andaman Phuket si Ko Phi Phi, Ko Pha Ngan si Ko Tao, alaturi de Ko Samet si Ko Chang.

Apeleaza aici, vezi cele mai noi oferte catre Skiathos si pregateste-te de o vacanta de vis intr-unul dintre cele mai grozave locuri din lume, iar in acest sens nici nu vei fi nevoit sa aloci bugete foarte mari, preturile fiind accesibile pentru toate buzunarele.

Leave a Reply