Transformarea unui teren industrial de 2 ha în Colentina într-o dezvoltare imobiliară mixtă

Evoluțiile imobiliare nu ar trebui să fie niciodată doar despre clădiri, ci întotdeauna despre comunități, despre conservarea, conservarea, reînnoirea, reconstruirea și întinerirea lor. Obiectivul acestui articol este destinat să atragă înaintașii unei noi viziuni urbane, care se concentrează asupra micro-ului înainte de a se lupta cu macro-ul și înțeleg că macro-ul se schimbă doar mai bine în micro-pași.

Se observa schimbări creative și creștere economică în mai multe districte din București (ex: zona de centru-vest – Cartierul Grozavesti sau cel mai recent zona de centru-sud – Cartierul Timpuri Noi), unde zonele mai vechi redescoperite și restaurate sunt locuri cu adevărat pline de viață și ocupate . Credem că zonele industriale odată reușite ale Bucureștiului sunt oportunități uimitoare pentru dezvoltarea orașului în toate districtele, inclusiv în cartierul Colentina, au relatat dezvoltatorii imobiliari pentru Ziarul de București.

Propunerea noastră este un teren industrial cu o suprafață totală de 20.900 mp, situat în sectorul 2 al Bucureștiului, Side Side, în vecinătatea Lacului Fundeni, un avantaj semnificativ pentru dezvoltarea unui complex rezidențial în ceea ce privește apropierea de un element de natură. . Puteți accesa locația site-ului utilizând Drumul Fundeni, în cartierul Pantelimon, cca. 5 km la est de km „0”, Piața Universității, cu mersul pe jos sau cu transportul public. Proprietatea este situată în zona de est a capitalei, in sectorul 2.

De asemenea, dacă călătorim în zonă, vedem lucrările majore de infrastructură începute de Compania Municipală pentru Străzi, Poduri și Pasaje pentru Pasajul Doamna Ghica, o investiție estimată la 23 mil. Euro.

Reglementările PUZ existente pot fi modificate pe baza unui PUZ aprobat (în curs), care solicită schimbarea utilizării preconizate a terenului, cu respectarea tendinței de dezvoltare a zonei (de la industriale la locuințe colective și funcții complementare). Suntem în curs de desfășurare prin aprobarea PUZ, iar potențialul de dezvoltare imobiliară pentru acest lot este:

  • 83.700 mp – 8 clădiri din UG + P + 6-20 Etaje
  • peste 750 de apartamente (55.800 mp)
  • spații comerciale (vânzare cu amănuntul, agrement – 6.700 mp; birouri – 14.500 mp)
  • locuri de parcare (peste 550 de locuri de parcare auto)
  • zone verzi (parc panoramic, pistă, jogging, traseu pentru biciclete).

Leave a Reply