Oferta de angajare pe care nu ai cum sa o refuzi

Un job foarte cautat astazi, videochatul nu este destinat oricarei persoane, intrucat nu toata lumea poate face fata tuturor cerintelor. Chiar daca o multime de fete sunt atrase de salariile mari promise, pentru a le obtine este nevoie de foarte multa munca, la fel ca la oricare alt job. In schimb, fetele descurcarete, care cunosc o limba straina destul de bine, in special engleza, vor putea castiga cu usurinta cel putin 300 de lei pe zi. Mai exista posibilitatea ca in locul salariului fix, modelele de videochat sa primeasca un procent din sumele generate, de regula de 50%.

Cu cat fetele atrag mai multi admiratori, cu atat vor castiga mai mult, iar multe studiouri de videochat asigura bonusuri semnificative saptamanal si lunar in functie de performante. Exista chiar si posibilitatea ca plata sa se faca zilnic.

Program

In cele mai multe cazuri, modelele care isi doresc sa profeseze in acest domeniu, au la dispozitie 3 ture din care pot alege, de dimineata, dupa amiaza si noaptea, astfel ca in functie de viata personala, se opteaza pentru intervalul orar cel mai potrivit. In schimb, este important de stiut ca cele mai mari castiguri se obtin pe durata turei de noapte, intrucat atunci sunt disponibili cei mai multi utilizatori ai site-urilor cu care se colaboreaza.

Part time sau full time

Exista posibilitatea de a lucra in regim full time, adica 5 zile pe saptamana, cate 8 ore sau part time, un tip de program ideal pentru studente care isi doresc sa se concentreze pe studii. De asemenea, exista posibilitatea de a lucra direct de acasa, fara a mai merge la studio in fiecare zi, insa in acest caz modelele trebuie sa isi asigure echipamentul adecvat de care au nevoie si sa beneficieze de o camera potrivita pentru acest tip de activitate.

Conditii pentru a te angaja

In primul rand este nevoie de cunoasterea unei limbi straine, de preferat engleza, intrucat pe aceasta cale se comunica cu majoritatea utilizatorilor din toata lumea. De asemenea, fetele trebuie sa aiba aspectul fizic placut, sa fie serioase, ambitioase, sa se dedice muncii lor si nu in ultimul rand, sa fie optimiste. Exista 3 ture din care se poate alege cea mai potrivita stilului fiecarei persoane, fie dimineata, dupa amiaza sau noaptea, lucrandu-se 5 zile pe saptamana.

Este esential ca modelele sa se adapteze cerintelor studioului si sa tina cont si eventual sa puna in aplicare toate sfaturile primite de la traineri. Varsta minima este de 18 ani, iar cea maxima variaza de la un studio la altul, intre 18 si 38 de ani. „Am gasit oferta studiodeluxe.ro si de atunci viata mea este mai buna!” – atat de multe modele au afirmat asta, urmatoarea poti fi chiar tu.

Leave a Reply