Nu mi-a fost dificil sa ma ocup de o inmormantare

Moartea unei persoane dragi isi poate lasa amprenta oricarui, fiind usor de inteles, iar asemenea momente nu sunt deloc usor de depasit. Totusi, si mai dificila este organizarea unei inmormantari intrucat exista o multime de detalii de care trebuie sa se tina cont si nu numai. Totusi, ideal ar fi sa se apeleze la o firma specializata, adica la o casa funerara in sectorul 2 care sa se ocupe de toate detaliile. Casa Funerara Luca reprezinta locul potrivit catre care se poate orienta oricine are nevoie de asemenea servici, lista de avantaje fiind importanta.

Aici te asteapta mai multe pachete funerare din care poti alege, fiind imposibil sa nu gasesti o varianta care sa iti convina din toate punctele de vedere. Unele sunt mai accesibile din punct de vedere financiar, in timp ce altele sunt ceva mai costisitoare, insa important este ca pe toate le gasesti la Casa Funerara Luca.

De exemplu, pentru a organiza o inmormantare nu e nevoie de bugete generoase in conditiile in care cel mai accesibil pachet costa numai 1000 de lei. Foarte important, aceasta suma este restituita integral familiei din ajutorul de inmormantare, ceea ce presupune ca in cele din urma nu vei plati nimic. Bineinteles, nu lipseste nimic, iar aici putem aminti, printre altele, de accesorii precum batiste si prosoape, pachete cu farfurii si alimente, prescuri, vin si ulei, coliva si nu numai. Nu trebuie omise serviciile care au in vedere toaletarea decedatului, pregatirea, manipularea, transportul sicriului pana la biserica sau capela. In acelasi timp, sicriul este complet echipat, crucea de lemn este inscriptionata, se regaseste si lenjeria pentru sicriu, setul de orare, cel mic si cel mare, iar Casa Funerara Luca ofera acces si la un medic care sa se ocupe de constatarea decesului si de imbalsamare, eliberand certificatele necesare in acest sens.

In schimb, daca nu esti multumi de acest pachet sau iti doresti pur si simplu ceva superior, ai de unde sa alegi. Astfel, vei putea sa te orientezi catre cel de 1.350 de lei sau catre cel de 1.550 de lei, fie de optiunea de 2.200 de lei. Nu trebuie omise nici cele ceva mai costisitoare pentru care vei fi nevoit sa scoti din buzunare 3.926 de lei, dar nici cel mai de top de la Casa Funerara Luca, la 8.026 de lei. Cu alte cuvinte, stii ca acesta este locul potrivit catre care sa te orientezi atunci cand ai nevoie de ajutor cu o inmormantare. Profesionalismul nu va lasa nicidoata de dorit, motiv pentru care stii ca esti pe maini bune si iti va fi mult simplu sa gestionezi situatia si mai usor sa depasesti momentele dificile.

Leave a Reply