Locul din care merita sa cumperi paturi de spital

Ce aspecte trebuie sa luam in considerare atunci cand trebuie sa cumparam un pat medical? Primul lucru pe care trebuie sa-l facem este sa ne orientam catre produse de calitate si sa ne adresam unui distribuitor autorizat. In acest sens, magazinul online shop.mlm-medical.ro dispune de o gama variata de paturi medicale la cele mai avantajoase oferte din care fiecare client isi poate alege produsele de care are nevoie in functie de necesitatile sale.

De asemenea, paturile medicale de la shop.mlm-medical.ro corespund nevoilor tuturor pacientilor indiferent de tipul de afectiune de care sufera. In plus, specialistii de la shop.mlm-medical.ro ofera consiliere gratuita clientilor orientandu-i catre produse in functie de nevoi, in asa fel incat sa fie siguri ca au investit banii intr-un produs de calitate.

Paturile de spital sunt disponibile in diverse modele, dar in general sunt impartite in paturi medicale mecanice, paturi medicale electrice si paturi medicale multifunctionale. Dintre aceste categorii, paturile medicale mecanice sunt mai ieftine, insa pentru un pacient imobilizat in totalitate la pat este mult mai indicat sa cumparam un pat electric. Desi pretul unui pat medical electric este ceva mai mare, ofera o libertate de miscare mai mare fara a mai fi nevoie sa ne folosim forta. Paturile medicale multifunctionale sunt ideale in special pentru sectiile de terapie datorita dotarilor pe care le au. Cu toate ca pretul unui astfel de pat medical este mai mare, avantajele oferite sunt numeroase.

Majoritatea paturilor medicale sunt dotate cu laterale de protectie pentru a impiedica pacientii sa cada si sa-si agraveze leziunile deja existente. Acestea sunt utile in special pentru persoanele care au suferit fracturi ale membrelor dar si pentru cei care devin agitati in timpul somnului. Totodata, paturile sunt prevazute cu suport perfuzii  sau chiar stativ perfuzii, astfel ca pacientului i se poate administra tratamentul mult mai usor nefiind nevoie sa fie transferat intr-o sala de tratament.

Un alt aspect de care trebuie sa tinem cont atunci cand achizitionam produse medicale este siguranta ca am cumparat un produs care respecta toate normele medicale in vigoare, dar si pe cele ale calitatii. Tocmai de aceea, putem spune ca magazinul online shop.mlm-medical.ro are o experienta de peste 15 ani in domeniul medical, reusind in toata aceasta perioada sa atraga numerosi clienti atat institutii medicale private sau de stat, dar si clienti persoane fizice.

E important sa intelegem ca patul medical trebuie sa ii ofere pacientului tot confortul de care are nevoie pentru a se pitea odihni corespunzator si pentru a evita aparitia escarelor caracteristice unei sederi indelungate la orizontala. Toate produsele comercializate de magazinul online respecta conditiile unui produs ergonomic care sa sustina intreg sistemul muscular si scheletic, aspect foarte important chiar si in procesul de refacere care va urma dupa ce boala propriu-zisa a fost tratata si vindecata.

In concluzie, ai toate motivele sa cumperi paturi de spital electrice de la distribuitorul autorizat shop.mlm-medical.ro.

Leave a Reply