Dezvoltarea personala – definitia calitatii vietii

Ideea de dezvoltare personala este recunoscuta de specialistii din domeniu si sub definitia englezeasca „self help” sau romaneste „evolutie personala”. Prin procesul de dezvoltare personala intelegem multitudinea tuturor activitatilor formale sau informale sau a experientelor, ce au ca obiectiv final imbunatatirea starii de constientizare, identificarea talentelor si fructificarea acestora, dar si dezvoltarea abilitatilor personale.

De asemenea, un curs de dezvoltare personala ne poate ajuta la imbunatatirea calitatii vietii si indeplinirea aspiratiilor personale pe care le avem cu totii si cu care traim zi de zi, in speranta ca ele vor deveni realitate. Ne agatam adesea de motivatii pentru a gasi vointa necesara care sa ne ajute sa atingem culmile succesului profesional si personal. In alta ordine de idei, dezvoltarea personala sa dai un restart calitatii vietii, punand-o sub alte auspicii, mult mai benefice si mai utile.

Un curs de dezvoltare personala isi poate dovedi rapid si eficient utilitatea, fiind un proces perpetuu de reprogramare a mintii, care are ca scop principal conferirea unei stari de confort si limpezime pentru mintile noastre. Tot mai multe au devenit curiozitatile persoanelor care constientizeaza ca pot inlocui un training dezvoltare personala realizat face-to-face, cu unul de dezvoltare personala online. Beneficiul major il constiutie amplificarea mijloacelor tehnologice, care au acaparat aproape toate domeniile de activitate. In aceasta directie, putem mentiona faptul ca unele cautari de tipul – dezvoltare personala cursuri, cu specific online au devenit cele mai accesate link-uri.

Faptul ca oamenii au inceput sa manifeste un interes tot mai profund fata de aceasta latura a vietii este un aspect care ii bucura pe specialistii din domeniul psihologiei. Imbunatatirea calitatii vietii este un element-cheie in ceea ce priveste o conduita buna in viata. Fiecare om are dreptul de a spera la o viata mai buna, la o gandire mai clara si la o maniera speciala de a trai si savura bucuria vietii. Cel mai important este ca, la finalul misiunii noastre pe pamant, sa plecam impacati cu noi insine, dar si cu ceilalti. Sa fim o lectie de viata pentru unii, tocmai prin prisma faptului noi insine am fost culegatori de invataminte si bune credinte.

Cu ajutorul lifecoach-ului Vasile Cristina puteti sa va aventurati in zborul nebun al vietii, sa invatati sa zambiti, sa plangeti, sa va exprimati nemultumirile, sa radeti cu gura pana la urechi, sa va impotriviti si, cel mai important… sa traiti frumos si cu folos!

Invata cum sa depasesti obstacolele vietii, cum sa tratezi situatiile dificile, oamenii dificili, insa fara sa te lasi prada stresului sau grijilor exacerbate. Cand ne gandim la conceptul de viata, trebuie sa ne gandim ca ne-am nascut din iubire si avem cu totii menirea de raspandi iubire, compasiune, respect si empatie in relatia cu semenii nostri.

Leave a Reply