Cum ar trebui sa arate noile modele de Saltele de calitate pe care le poti folosi fara probleme in dormitor?

Anual, pe piata de Saltele de calitate apar o multime de produse si de tipuri de saltele. E foarte greu sa le gasesti mereu pe cele mai bune, cu o calitate superioara a materialelor si o rezistenta cat mai buna in timp. Cum ar trebui sa arate o saltea de calitate in 2020 si ce caracteristici va avea? Cand vrei sa cumperi saltele de calitate ar trebui sa fii atent la distributia de presiune. Sunt multe modele care au zone diferite de fermitate, pentru diverse zone ale corpului, acestea sunt si cele mai bune si sunt recomandate ori de cate ori ne dorim saltele paturi care sa ne asigure un confort sporit in timpul somnului.

Saltelele de calitate sunt usor de ingrijit, de igienizat, au huse si fete pentru iarna si vara care se pot curata cu substante speciale pentru a tine departe acarienii si alte bacterii cat timp ne folosim de saltele de pat moderne. E important sa avem si suport pe margine pentru o mai bune utilizare si manevrare la nevoie, pentru a nu avea surprize in timpul somnului. Producatorii renumiti de saltele de pat dublu sau single au mai multe variante ale aceleiasi saltele, cu fermitate mai mare pentru stomac sau pentru probleme la nivelul spatelui, dar si saltele moi pentru pozitii laterale, medii pentru pozitia pe spate.

Saltea-superortopedica-Argento-Dual-Confort

Atentie si la dimensiuni, o saltea de calitate are minim 18 cm in grosime, saltelele trebuie sa fie cu peste 15 cm mai lungi decat lungimea corpului celui care le va folosi. Dimensiunea 180×200 cm este una ideala pentru doi adulti care vor dormi excelent pe ea. E foarte important sa avem niveluri de fermitate reglabile la saltelele de calitate, asta pentru a putea sa se adapteze usor la orice pozitii pe care le adoptam in pat. Cele mai bune saltele raman cele cu fermitate medie si ferme, pentru alinierea corecta a coloanei vertebrale si pentru evitarea unor dureri mari de spate.

Husele care le insotesc vor fi din materiale naturale, usor de spalat si de igienizat, fetele de iarna, vara vor retine si vor distribui uniform caldura corporala pentru a nu avea probleme cu somnul din cauza supraincalzirii corpului. La saltelele de calitate nu e nevoie sa avem grija foarte mare la folosirea obisnuita, ele rezista la uzura si la murdarie si nu trebuie intoarse mereu pentru a putea avea o fata cat mai curata.

Stim ca avem o saltea de calitate daca greutatea maxima suportata este in jur de 100 kg sau depaseste. Nu toata lumea are greutate mica, asa ca orice fel de saltea cumparam din promotii saltele din magazinele online trebuie sa o putem folosi la fel de bine chiar si cand ne mai ingrasam. Inaltimea unor Saltele de calitate este iar foarte importanta. Cu cat inaltimea e mai mare, cu atat stim ca avem mai multe straturi la aceste Saltele de calitate si vom dormi excelent pe ele, se vor putea adapta imediat la forma corpului nostru si isi vor mentine fermitatea specificata de catre producator.

Daca nu te-ai hotarat inca de unde cumperi salteaua pentru dormitor poti comanda Saltele de calitate de la Noapte-Buna, un magazin online cu experienta si cu o gama variata de saltele de la producatori de top. La Noapte-Buna ai doar saltele de calitate, din materiale rezistente, saltele care se pot folosi in orice dormitor. Gama de saltele cuprinde saltele pentru copii, saltele cu arcuri independente, saltele memor foam, din latex, anatomice, saltele cocos, ortopedice, superortopedice, semiortopedice. Multe dintre saltelele de pe rafturile virtuale au reduceri de peste 50%, se pleaca de la minim 10-15% discount, cu transport gratuit in Bucuresti si livrari rapide in toata tara. Preturi de producator si consultanta online permanenta, comenzi plasate imediat online sau telefonic, via e-mail, dar si retur in 14 zile si informatii complete despre produse, iata ce va poate oferi magazinul virtual Noapte-Buna.

Leave a Reply