Cele mai bune pompe submerisibile

Ne mandrim cu varitatea solutiilor pe care le oferim pentru orice tip de problema, simpla sau complexa, asadar furnizam produse atat pentru gospodarii, cat si pentru domeniul industrial. La Unilift iti propunem o gama foarte variata de produse de inalta calitate din care vei putea alege exact ceea ce iti doresti. Comanda produsele de aici la cele mai avantajoare oferte, iar noi te vom surprinde placut si iti vom satisface dorintele intr-un timp scurt.

Ce face pompa submersibila si pentru ce o folosim?

Pe intelesul tuturor, pompa submersibila este un aparat folosit pentru drenarea apei din diverse surse, precum puturi sau fantani, sau poti extrage chiar si apa cu impuritati din lacuri, iazuri, beciuri inundate sau piscine.  Important in momentul achizitionarii unei astfel de pompe, este sa iei in calcul sursa de apa, puritatea ei, debitul de refulare, inaltimea coloanei si timpul de alimentare.

Cea mai mare atentie in randul clintilor, o au pompele submersibile profesionale, care sunt extrem de eficiente in golirea rezervoarelor de apa provenita din precipitatii sau de apa menajera, creearea sistemelor de irigatii pentru udarea plantelor, alimentarea cu apa potabila prin fantani, remedierea anumitor probleme ce tin de presiunea apei si curatarea spatiilor inchise afectate de inundatii.

Ce face? Impinge apa spre exterior, folosindu-se doar de presiunea apei in timpul drenarii la suprafata. Avantajele sunt numeroase. Printre ele se numara adancimea la care pot ajunge, fiind mai eficiente decat hidrofoarele obisnuite, nu produc zgomote puternice, consumul de energie electrica este mult mai mic si sunt ideale pentru captarea volumelor mari de apa.

Produse numeroase la cea mai buna calitate

Atunci cand esti in cautarea unei solutii folositoare trebuie sa acorzi o atentie deosebila alegerii produsului, astfel incat sa va satisfaca nevoia intr-un mod eficace si fara prea multe batai de cap. Modele variaza in functie de tipul de apa pentru care sunt folosite, cat si de adancimea la care pot fi plasare.

Pompa submersibila de adancime profesionala

Acest model atinge cele mai inalte adancimi si este folosit in momentul in care apa este transportata din fantani in puturi.  Este ideala pentru folosirea ei in scop casnic sau pentru alimentarea cu apa a microintreprinderilor si a sistemelor mici de irigatie in cadrul agriculturii.

Pompa submersibila pentru apa curata 

Pentru situatiile in care vorbim de surse care nu au un nivel ridicat de depuneri, pompele submersibile ofera cea mai eficienta si mai ieftina solutie. Acestea sunt dotate cu niste palete inguste de rotor si sunt utilizate pentru consumul menajer sau pentru irigatii. In majoritatea cazurilor, tipul de apa pe care o pompa il poate preluca este specificat in instructiuni.

Pompa submersibila pentru apa murdara

Puritatea apei este extrem de importanta, deoarece existenta impuritatilor va duce la deteriorarea rapida a pompei daca aceasta nu este conceputa in acest scop. Daca apa transportata este dura, ai nevoie de un model special pentru apa murdara care va rezista la coroziune.

Leave a Reply