Barcelona oferă un city break cum nu este altul!

Alege Barcelona pentru a afla micile secrete pe care le ascunde acest oraş, locul ideal indiferent dacă eşti pasionat de istorie, cultură sau gastronomie. Barcelona ca variantă pentru city break-ul tău, este destinaţia care îţi pune la dispoziţie câte puţin din toate: calmul mării, peisaje de excepţie, comercianţi care te ispitesc mereu cu produsele lor, stiluri arhitecturale dintre cele mai nobile etc.

Activităţi pentru fiecare gust

Barcelona reprezintă destinaţia perfectă de vacanţă deoarece oferă o gamă largă de activităţi disponibile pentru orice preferinţă. Fie că vrei să te pierzi prin magazinele de lux, fie că vrei să te bucuri de o relaxare pe cinste la plajă şi să capăţi un bronz uniform, fie că vrei să savurezi cele mai gustoase mâncăruri sau fie că vrei să te afunzi în istoria şi cultura oraşului, Barcelona este locaţia care oferă turiştilor săi câte un pic din toate, astfel încât fiecare să fie satisfăcut şi să aibă şansa de e petrece câteva zile memorabile.

Ce poţi face într-un city break la Barcelona?

O plimbare prin parcul Guell, un parc fascinant prin jocul de culori şi de forme pe care le are sau vizitarea simbolului oraşului – Sagrada Familia, o capodoperă a lui Gaudi, aflată în Patrimoniul Unesco, sunt două variante pe care merită să le iei în calcul dacă te afli în Barcelona.

Iar dacă încă nu ai auzit de La Rambla, te sfătuim să o ai pe lista ta de activităţi de făcut în vacanţă, deoarece este cea mai faimoasă stradă din Barcelona, bogată în frumuseţi arhitecturale, diverse centre culturale sau teatre. Farmecul acestei străzii se datorează şi prezenţei negustorilor ambulanţi care îţi ispitesc toate simţurile, numeroşilor artişti stradali, tarabelor pline de suveniruri sau momentelor de mimică, concepute astfel încât să asigure doza de divertisment a turiştilor.

Desigur, pentru pasionaţii de fotbal, cuvântul Barcelona în sine are o semnificaţie aparte, datorită asocierii cu clubul de fotbal FC Barcelona. Pentru fanii echipei, există oportunitatea de a vizita altarul clubului sportiv, unde vor putea admira întreg palmaresul de trofee sau diverse suveniruri sau postere, adunate de-a lungul celor peste 100 de ani de existenţă a clubului FC Barcelona.

Şi pentru că majoritatea turiştilor doresc să stea tolăniţi la plajă întreaga zi, pentru a avea cele mai relaxante clipe, cea mai faimoasă plajă este Barceloneta. Desigur, acestea sunt doar câteva dintre atracţiile turistice principale cu care se mândreşte Barcelona.

Pentru a beneficia de cele mai bune oferte de vacanţă privind un city break la Barcelona, agenţia de turism Fabrica de vacanţe te aşteaptă în locaţiile sale sau pe platforma sa online şi te avertizează: să nu fi surprins că vei vrea să revii în Barcelona mereu şi mereu!

Leave a Reply