Dintotdeauna mi-am dorit sa imi personalizez masina

In acest articol vom raspunde la multe intrebari pe care unii dintre noi le aveam in legatura cu stickerele decorative, precum si despre autocolantele de perete de la AutoPrint. Am ales sa discutam despre stickere deoarece ele au ajuns sa reprezinte o solutie ieftina si la indemana oricui pentru a decora suprafete, fiind cel mai spectaculos trend in materie de decor si cu un efect spectaculos.

Stickerele pot fi lipite pe perete?

Un loc in care putem aplica stickerele este pe perete deoarece reprezinta o modalitate rapida si usoara sa-ti decorezi casa fara sa strici peretii cu gauri pentru agatat tablouri sau sa-i pictezi cu vopsea. Stickerele de la AutoPrint le puteti lipi pe orice suprafata neporoasa, inclusiv geamuri, usi, oglinzi, mobila.

Stickerele sunt ideale pentru a indeparta indispozitia din casa ta. Prin lipirea unui sticker cu personajul tau preferat pe cel putin una dintre usile din casa, AutoPrint iti garanteaza ca vei avea senzatii de fericire prin simpla plimbare dintr-o camera in alta.

Din ce material sunt confectionate stickerele?

In ceea ce priveste materialul din care sunt confectionate, unele dintre ele sunt din PVC cum ar fi stickerele de exterior sau care trebuie sa reziste la apa, iar o alta parte de stickere sunt confectionate din vinyl si sunt special concepute pentru a fi lipite pe pereti.

Pentru a avea rezultatele pe care ti le doresti este bine ca stickerele sa fie lipite pe orice perete care nu este poros si care sa nu aiba denivelari foarte mari. Peretii cu denivelari pot crea bule de aer sub autocolant si astfel se reduce suprafata de contact. De asemenea, nu se recomanda lipirea pe caramida sau suprafete cimentate ce nu au fost vopsite.

Poti lipi un sticker pe un perete proaspat vopsit?

In cazul in care iti doresti sa lipesti un sticker pe un perete proaspat vopsit poti face acest lucru, dar cu conditia de a fi asteptat aproximativ o luna. Peretele trebuie sa fie bine uscat, in caz contrar pot aparea bule de aer.

Asa cum specificam anterior stickerele sunt realizate din materiale care prezinta rezistenta la apa, asadar pot fi lipite chiar si in baie, tot ceea ce trebuie sa respecti este ca acestea sa fie lipite pe o suprafata uscata.

In ceea ce priveste indepartarea acestora de pe perete, procedeul este destul de simplu deoarece stickerele de la AutoPrint se dezlipesc foarte usor si nu lasa urme.

In concluzie, stickerele de perete se pot aplica pe orice tip de suprafata uscata, curata si neteda. Ideali sunt peretii zugraviti cu vopsea lavabila, cu vopsea satinata sau lucioasa, lemnul lacuit, aparatura, usi.

In final alege modelele noi de la autoprint.ro si decoreaza-ti casa asa cum ai visat!

Leave a Reply